avatar

Seksi deda

1 378 567
publike
13 132
pretplatnika

Zdravo, ja sam Aleksandar Rakić. Kondicioni trener sam već 20 godina. Sada sam u penziji i imam svoj blog. Moj cilj je da vas učinim zdravim, fit i jakim!

Seks 2 sata ili duže? Sa 60?! Metoda Seksi deda!

Kako sam podigla potenciju i povećala penis za 7 cm bez preparatara, operacija i vežbi. Pogodno za svakog muškarca, garantujem uspeh.

ded

Seksi deda je u kontaktu!

Dobro vreme mladosti. Ne obraćate pažnju na zdravlje. Penis je toliko jak da se orasi mogu seckati. Oko lepote kojima ne smeta da se zabavljaju. I uvek ste spremni. Šteta što sa godinama seksualna energija primetno opada. Nažalost, naučnici još nisu izmislili izvor večne mladosti i muške moći. Ali to uopšte ne znači da nakon 50 možete zaboraviti na dobar seks. Ako sada počnete da primenjujete savete koje ću vam dati u ovom članku, moći ćete da podmladite svoj seksualni život za najmanje 20 godina, pa čak i da date šanse mladim momcima!

Sa 62 godine, budim se svako jutro sa prirodno snažnom erekcijom. Moja žena je 30 godina mlađa od mene. A ako mislite da razlika u godinama ometa našu vezu, onda se varate. Ona nikada ne gleda mlade momke, jer zna da niko ne može da je zadovolji kao ja. Da, sve ste ispravno shvatili: česti i dugi seks je tajna srećnog porodičnog života.

wife

Moja žena i ja.

Da budem iskren, nikada nisam imao seks MANJE OD 3 PUTA NEDELJNO. Češće, da. Znam mnogo mlađih muškaraca od mene koji imaju seks jednom mesečno, ako imate sreće! Dakle, godine nemaju nikakve veze sa tim.

Dr Branislava Jovića već dugo slušam i slušam, jer smatram da je on jedan od retkih specijalista koji govori prave stvari.

doc

Dr Branislav Jović: Testosteron je ključ zdravlja muškaraca

Verujem mu jer izgleda onako kako mislim da bi preparatar trebalo da izgleda. Zar onaj ko govori o zdravlju ne treba da izgleda i sam apsolutno zdrav?

Dakle, on stalno govori o važnosti održavanja nivoa testosterona u muškom telu. U potpunosti se slažem sa njim. Testosteron je ključ muške snage. Mnogo testosterona - jaki ste, fit, seksi, možete mnogo i dugo, a vaš penis je ogroman, kao kit. Nije dovoljno - plivate u masti i ne možete da razmišljate o seksu, a penis je tanji od čačkalice. I ako se neko od vas teši glupom pričom da veličina nije bitna, nemojte čitati šta imam sledeće da kažem. Ako želite moćnu budalu i ogroman kurac za sebe, da žene cvile od oduševljenja i sanjaju da budu same sa vama, reći ću vam šta vam treba za ovo.

Po savetu dr Branislava Jovića počela sam da koristim specijalne proizvode koji snažno povećavaju testosteron.

ETARSKO ULJE CVETNOG PUPOLJKA KARANFILIĆA. Povećava nivo testosterona u krvi od prvih minuta uzimanja. I ovo je činjenica. Samo nekoliko kapi i možete da pomerate zidove, a vaši mišići rastu skokovima i granicama. I ne zaboravite da je penis takođe mišić.

MACA EXTRACT. As a pheromone, attracts women.

EKSTRAKT KORE STABLA MIRISNOG RUŽINOG CVETA. Takođe deluje kao feromon, privlačeći žene.

SUVO ČEĐENI KOREN MENTE. Izaziva uzbuđenje ubrzavanjem cirkulacije krvi u karličnim organima.

HLADNO CEDJENO SEME NARA. Produžuje erekciju, doprinoseći tvrdoći penisa dugo vremena. Pojačava fizički osećaj zadovoljstva i daje snažan orgazam.

bottles

Mislim da se postavilo pitanje - gde nabaviti ovu egzotiku?

Ranije su mi ove izvode doneli prijatelji sa Tajlanda, Perua i Indonezije. Ali sada je sve mnogo lakše! Pojavio se alat koji sadrži skoro sve navedene ekstrakte i, što je veoma važno, u intenzivnom koncentrovanom obliku.

Ovo su kapi za muškarce na bazi prirodnih ekstrakta Moondust. Ovo je najjednostavniji, najlakši, najbrži i najefikasniji način da povratite mušku snagu, i što je najvažnije - pretvorite svoj penis u tešku toljagu. Ovaj alat pomaže u poboljšanju potencije, dobijanju erekcije gvožđa, obnavljanju seksualne aktivnosti i čak sagorevanju viška masti na stomaku! Ono što je najvažnije, to je 100% siguran prirodni preparat bez neželjenih efekata ili kontraindikacija.

NeoMax

Kao što razumete, glavna karakteristika ovih kapi je povećanje nivoa testosterona. Što više ovog hormona imate, to ste jači, moćniji, otporniji i energičniji. Ako ste puni testosterona u potpunosti, vaše telo samo sagoreva masti i pretvara ih u mišiće. Postajete veći i jači - vaš penis postaje duži, deblji i jači.

Pogledajte samo kakve sam rezultate postigao!

bottles

Pored toga, aktivne komponente Moondusta stimulišu sintezu serotonina u krvi, što pomaže da se produži trajanje seksualnog odnosa. Možete imati seks satima, bukvalno dovodeći partnera do slatke iscrpljenosti.

bottles

Moondust deluje kao feromon na žene – obesiće im se oko vrata!

Inače, Moondust će pomoći ne samo sa potencijom. Takođe deluje kao feromon! I ovo privlači žene na podsvesnom nivou. Stoga, ako ne možete pronaći devojku za sebe, onda će ona vrlo brzo pronaći vas sama, i to bez ikakvog napora sa vaše strane. Žene će flertovati, videćeš.

Moondust treba piti u kursu za dobre rezultate! Za mesec dana prijema vaš penis će porasti najmanje 7 cm!

Osim toga, ako niste posebno fizički spremni, Moondust će vam pomoći da skinete salo i dobijete mišiće!

ded

Moondust će učiniti da izgledate isto

Evo mojih nalaza iz Moondust-a:

Vraća samopouzdanje i osećaj kao tvrd momak

Žene pokazuju interesovanje za vas

Promoviše povratak odlične fizičke forme

Povećava trajanje seksa do 3-4 sata

Erekcija traje dugo čak i nakon ejakulacije (!)

Moj rekord je 7 puta noću

Postoji opšti osećaj lakoće i PUNO energije

Član postaje duži i veći u obimu najmanje jedan i po! puta

Uzgred, zaboravio sam da kažem jednu važnu stvar! Moondust se može kombinovati sa alkoholom. Ja sam protiv takvih stvari, ali za one koji vole da uzmu sve od života odjednom, obaveštavam da se ništa strašno neće desiti zbog par hitaca. Stalak će biti jači. Glavna stvar je da ne sredite previše.

girl

Kako to da ne uzbuđuje pravog muškarca, ma koliko godina imao?

Kako dobiti Moondust?

Sada se sredstva Moondust mogu dobiti po posebnom programu sa popustom od % - prilikom naručivanja kursa. Ovaj program sponzoriše proizvođač samo za stanovnike Srbije u ograničenim količinama. Imajte na umu da je ovo promotivna cena i da, najverovatnije, neće dugo trajati, pa je bolje da požurite.

Dostava sredstava se vrši u: Ashburn

Ostatak u vašem gradu:

11 pakovanja

PAŽNJA! CENA POVEĆA SVAKI SAT!

Akcija % POPUST važi do inkluzivno!

XXXL Kemal iz Abuja upravo naručio 2 pakovanja Moondusta

POPUST%

Stara cena

5000 RSD

Nova CENA

2500 RSD

KOMENTARI:

Milorad Katanić

Želim isto! Naručeno na promociji Moondust, juče sam ga dobio, danas sam ga već popio.

Saša Đokić

Ovo čovek daje!

Mihailo Terzić

Moondust zaista radi! Ocena 1000 od 10

Slavko Ćirić

Naručio sam 6 pakovanja odjednom! Nadam se da radi!!!!!!

Jelena Krstić

Naručila sam mužu, nadam se da će pomoći ... inače nemam snage, pola godine bez seksa

Goran Popović

Ovo nije varanje! Pogledaj sada moj teleskop!!!

Mirka Tomić

Volela bih da pogledam kroz tvoj teleskop.

Lazar Filipović

Da li je zaista bezbedno?

Ivan Babić

Da, potpuno je prirodno. Pored toga, ako iznenada osetite da vam ne odgovara, uvek možete prestati da ga uzimate.

Milutin Gajić

Proverio sam - radi. Žene me sada stvarno gledaju nekako drugačije, a i sam sam počeo da primećujem da sam postao više, ako razumete...

Dragan Jevremović

Reci mi koliko puta da ih pijem?

Aleksandar Bojanić

Kurs za piće. Jedan na dan. Ako je nešto planirano, možete piti neposredno pre seksa. Efekat će biti bomba.

Darko Nestorović

Sa godinama sam počeo da primećujem periodično slabljenje erekcije - ponekad upravo tokom seksa. Ustaću malo - to je sve. Nisam još toliko star, tek mi je četrdeset i jedna godina. Moondust sam kupio po savetu kolege, a on će biti stariji od mene. I zaista - efekat je odličan, vredi, izvinjavam se za detalje, kao stražar na dužnosti! Veoma sam zadovoljan, preporučujem!

Milica Danilović

Šta objavljuješ ovde... Kako da gledam svog muža posle toga? On čak i nema šta da se drži...

Branka Ristić

Moj je imao isto. Naručite Moondust za njega, pomoglo mi je!!!!

Dejan Božić

Nekako ne verujem...

Srećko Gajić

Niko te ne tera da veruješ. Živite dalje sa tromim i sitnim

Biljana Drakulić

Evo čoveka!!!!!

Noval Crnčević

Probao sam i podelio rezultat!

Anka Dučić

Impresivan! Ostavite svoj broj telefona...

Jovana Bajić

Devojke, nemate pojma! Naručio sam ovaj Moondust, počeo da ga dajem pod maskom vitamina, jer znam da neće pristati da pije. Posle par nedelja stajao je kao kamen! Šokiran sam, nisam ovo očekivao!

Bojan Timotić

Efikasan proizvod, i ja ga koristim. Pogledajte devojke

Božana Filipović

Opet se hvale svojim kobasicama...

Ljiljana Ančić

Šta, sviđa mi se. Prelepo je i ukusno!

Branko Gogić

Naručeno, pijte! Nadam se da ću uskoro podeliti svoj napredak!

Željana Grbić

Moj muž će me ubiti ako sazna šta sam pročitala na internetu)))

Darko Simić

Pridružite se recenzijama. popio kurs Moondust, sad mogu celu noć kao čekić. više o profesionalcima: posle toga se žene vešaju na mene. naš grad je mali, slava se brzo širi

Sreten Tomić

Jedini normalan način da se seks učini potpunim. Ranije sam uživao u drugim preparatovima, ali njihov efekat je ostavio mnogo da se poželi, a možete čak i zasaditi srce, puno svih vrsta hemije. Moondust je sasvim druga priča, samo ga preporučujem.

Marija Kostić

Moj muž je već dugo usporio, a naš seksualni život se ozbiljno smanjio. Priznajem, čak sam počeo da gledam i druge muškarce. Ali Moondust je izgleda vratio vreme - ne prepoznajem svoju gospođu, opet pastuva kao pre 10 godina!

Živorad Ostojić

Super alat! Nikada nisam mislio da je izdržavanje sat i po u mahnitom tempu stvarno! Ali tako je! Polje Moondust je čak i više nuklearno nego ranije. A moj partner to samo potvrđuje!

Nikola Kovać

Nisam ovo očekivao. Činilo se da mi je penis postao veći, čak i moja žena kaže da nikada nije imala takav seks. Sa 62 godine sam se takođe pridružio teretani. Hvala vam.

Janko Jokić

Dobar proizvod, preporučujem ga kao preparatar.

Siniša Lazić

Moondust je pravi spas za one koji ne mogu uvek da se oslone na sebe. Sada imamo takvo vreme, stres, gnjavaža, često uopšte nema vremena za seks, a ako dođe do toga, onda nemamo uvek snage da dovedemo partnera do kraja. Generalno, preporučujem da ovaj alat u potpunosti ispunjava očekivanja! Sada čak i u dupetu dozvoljava)

Slavka Kojić

Sada muškarci nisu sposobni ni sa 20 ni sa 40. Sa 20 još ne znaju kako, a sa 40 više ne mogu.
otisci...
Pošalji


DOBIJTE MOONDUST NA PROMOCIJI